Τρίτη 15 Μαΐου 2007

Cinemart.gr

Αφού μου έβγαλε λίγο την Παναγία, μπορώ πλέον να ανακοινώσω και επίσημα ότι άρχισε το γέμισμα του Cinemart.gr. Πρόκειται για καινούργιο ελληνικό site με αφετηρία τον κινηματογράφο που εμπνεύστηκε η αφεντιά μου, αυτόν τον καιρό βρίσκεται υπό συνεχή καλλωπισμό ενώ ήδη κάποιοι συνοδοιπόροι bloggers έχουν προσφερθεί να βοηθήσουν. Ρίξτε του ματιά αν δεν σας κάνει κόπο και:
  1. Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε κανονικά και με το νόμο στείλτε μου ένα mail
  2. Αν απλά θέλετε να συμμετέχετε στο "γέμισμα" πράττετε το ίδιο
  3. Αν έχετε οποιαδήποτε ιδέα ή πρόταση μου την αναφέρετε εδώ και τη συζητάμε
  4. Τέλος αν μπορείτε να βοηθήσετε στα κατασκευαστικά ή στα γραφικά, οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη
Αυτά προς το παρόν... Και τώρα που μπορώ να πω ότι ξελάσκαρα και λίγο με την σελίδα συνεχίζω κι από 'δω. Πριν κλείσω να πω ότι στο www.cinemart.gr μπορείτε να βρίσκετε προς το παρόν κάποιες κριτικές για καινούργιες ή παλιότερες ταινίες (όχι μόνο δικές μου) καθώς και τα τελευταία λαϊκά κινηματογραφικά νέα. Στο άμεσο μέλλον και κάποια κινηματογραφικά λεξικά ενώ ήδη έχουμε ξεκινήσει την κατασκευή κάποιου υποτυπώδους αρχείου. Αυτά

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλή επιτυχία στο καινούριο αυτό site!Είναι μια πολύ καλή προσπάθεια και σίγουρα πρωτοποριακή για τα δεδομένα της Ελλάδας που το φαινόμενο κινηματογράφος στην πλειοψηφία αντιμετωπίζεται επιφανειακά!Εύχομαι ό,τι καλύτερο και να συνεχίσεις να κάνεις τη διαφορά!

ΠΑΝΟΣ είπε...

Θα τα πούμε κι εκεί, πρέπει να το δούμε κάποια στιγμή καλύτερα. Καλή τύχη φίλε.