Κυριακή 17 Ιουνίου 2007

Cinemart once more

Με το γέμισμα να βαίνει καλώς πλέον τα πράγματα μπαίνουν στην τελική τους ευθεία. Αυτό που μένει είναι να αλλάξει το εκτρωματικό made in zubopc layout. Γι' αυτό λοιπό, αφού θυμίσω ότι η πόρτα για οποιονδήποτε επίδοξο συντάκτη ή απλά συμμετέχοντα είναι ακόμη ανοιχτή, θα 'θελα τις δικές σας ιδέες σχετικά με την όψη του νέου μας site... Και για να μην μπλέκουμε με όρους που πιθανότατα δεν θα καταλαβαίνω, στείλτε αν μπορείτε:
  1. ή σε comment που είναι το πιο εύκολο
  2. ή σε mail (zubizabata@gmail.com, apapayiannakis@cinemart.gr)
  3. ή κατ' ιδίαν (zubizabata@hotmail.com στον MSN)
πέρα από προτάσεις και σχόλια, links από ιστοσελίδες που σας αρέσουν (είτε γιατί είναι λειτουργικές είτε επειδή είναι όμορφες).

11 σχόλια:

Unknown είπε...

Αυτονόητο πως υποστηρίζω την προσπάθειά σου.
Μπορείς να αναρτάς όποιο κείμενό μου θέλεις - αρκεί να αναφέρεις την προέλευσή του.

Επίσης, στο mail μου, πες μου οτιδήποτε πιστεύεις πως χρειάζεσαι ή σκέπτεσαι στο οποίο θεωρείς πως θα μπορούσα να σε βοηθήσω.

Stay gold.

neutrino είπε...

καλησπερες
περναγα κι εφευγα, αλλα τωρα ειπα να ερθω και να stick around.
για την οψη, προτιμω ενα απλο μαυρο (βλ. το δικο μου) ή ενα απλο ασπρο (συνταρακτικη η συμβολη μου στην προσπαθεια ανανεωσης ;p)

ειμαι σε περιοδο κινηματογραφικης ξηρασιας λογω εξεταστικης -αλλα σε λιγο καιρο θα ειμαι around και διαθεσιμη για κειμενα και για οτιδηποτε (κινηματογραφικο εννοειται;p).

zubizabata είπε...

Και 'μένα θα μ' άρεσε το σκέτο μαύρο (το άσπρο το αποκλείω :p) αλλά άμα τους το πω θα με πάρουν με τις ντομάτες :(

Καλή επιτυχία πάντως στην εξεταστική!!!

mpoukatsas είπε...

Kαλή τύχη στην προσπάθειά σου και αμα πιστεύεις ότι και εγώ μπορώ να βοηθήσω σε κάτι, το mail μου είναι στη διάθεσή σου.

Seven Film Gallery είπε...

για ο,τι χρειαστεις καλεσε στο stella@videoseven.gr αφοβα. Αλλωστε θα ηθελα να γνωριστουμε κιολας αφου εχουμε τα ιδια ενδιαφεροντα.

kioy είπε...

zuzibata, ενάς ακόμα δικός σου!
Θα θελά και εγώ να συμβάλλω στην υποστήριξη του site σου. Όπως σου 'χω πει και στο παρελθόν όποιο κειμενό μου χρειάζεσαι είναι διαθέσιμο. Ενώ ακόμα αν υπάρχει χώρος θα μ' άρεσε να έχω ενεργό μέρος σε αυτήν τη φιλόδοξη κινηματογραφική οικοδόμηση του site.
Και εμείς σε περιόδο εξεταστικής, αλλά πάντα υπάρχει χρόνος για λίγο καλό cinema!:)

etalon είπε...

Οσο με αφορα οι γνωσεις μου τεχνικα ειναι μαλλον λιγότερες απο τις δικες σου, αλλα οτι κειμενο νομιζεις οτι σε αφορα, εχεις το απολυτως ελευθερο κι απο μενα...
(αλλωστε δεν πιστευω στο copyright των blogs, ειναι εννοια οξύμορη-))
Την Καλημέρα μου

kinezos είπε...

απλό και λιτό είναι ότι καλύτερο! εδώ υπάρχουν link σε πολύ καλές ιστοσελίδες: http://www.thefwa.com/ αν και λίγο δύσκολες τεχνικά, μπορούμε να κάνουμε οφθαλμόλουτρο! αν μπορώ να βοηθήσω και περνάει απ'το χέρι μου, είμαι στη διάθεση σου!

zubizabata είπε...

Σας ευχαριστώ όλους τους τελευταίους. Τα ταξίδια δεν με άφησαν να το κάνω την ώρα που έπρεπε. Kinezos welcome και σε ευχαριστώ πάρα πολύ, έχει πάρα πολλά site εκεί μέσα... Μικρά βέβαια τα περισσότερα αλλά βρήκα και 4-5 εντυπωσιακά.

nonickname είπε...

Και εγώ, και εγώ !

zubizabata είπε...

Εσύ πρώτα θα μάθεις την γραμματική οικονομία και να αποφεύγεις τις χασμωδίες και μετά. Χεχεχε

Προφανώς και αστειεύομαι φίλτατε nonick. Χωρίς εσένανε είμ' ένα τίποτα, μία κουκκίδα στο χάρτη γραμμένη.